Андре Тан підтримає кращих студентів грошима: дизайнер запустив власну стипендію

У Харківському коледжі текстилю та дизайну розпочала роботу стипендія імені Андре Тана.

Андре Тан підтримає кращих студентів грошима: дизайнер запустив власну стипендію
Андре Тан
пресс-служба

Читай также: Как создать стильный осенний образ: рекомендации от Андре Тана

Андре Тан завжди «вболіває» за локального виробника та користується виключно послугами українських спеціалістів у власній роботі. В своїх інтерв’ю та публічних виступах він окремо наголошує на тому, що важливо не лише підтримувати «вітчизняний продукт», а приділяти увагу молоді, вихованню нових кадрів — зокрема, у сфері fashion-індустрії. Саме цій ідеї і присвячений новий проєкт дизайнера. 

Андре Тан підтримає кращих студентів грошима
Андре Тан підтримає кращих студентів грошима
пресс-служба

Андре Тан започаткував у рідній альма матер — Харківському коледжі текстилю та дизайну — стипендію власного імені. За умовами програми, Андре Тан обиратиме найкращих учнів коледжу, які показують відмінні результати у навчанні, і виплачуватиме їм кожен місяць стипендію. Окрім грошової винагороди, майбутні протеже дизайнера отримуватимуть всебічну підтримку власної творчості: допомогу з матеріалами та тканинами для розробки колекцій, організацію показів колекцій, піаром і так далі. Дизайнер також планує ділитись результатами процесу за допомогою власних медійних ресурсів і висвітлювати у ЗМІ цю «нову хвилю української моди». 

Андре Тан підтримає кращих студентів грошима
Андре Тан підтримає кращих студентів грошима
пресс-служба

Андре Тан: «Я закінчив Харківський коледж текстилю та дизайну у 2001-му році і добре пам’ятаю ті голодні студентські часи. Інформації про реальний стан речей обмаль, за порадою нема до кого звернутись, бо нікому немає до тебе діла. Доводилось крокувати наосліп, навмання пробувати і створювати, просто на голому ентузіазмі та бажанні зробити щось визначне для української модної індустрії. Сьогодні, накопичивши досвід та ресурси, я хочу, по-перше, віддячити рідному коледжу, а по-друге, поділитись тим, що маю, з перспективною молоддю, заощадити їм час надати авторитетну підтримку та допомогу в їх починаннях. Дуже вболіваю за наш fashion, він має гриміти на весь світ як окремий, не схожий ні на що феномен!».

Раніше ми писали, що вдягнути восени 2023: фотоогляд модних і стильних луків.


Теги:

Статьи по теме


Мы в соцсетях

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK